donderdag 26 februari 2009

Dijle Sprint & Classic


Het voorbije weekend stond er op de dijle niet enkel een lange wedstrijd op het programma maar ook een sprint, 2 manches van om en beide 500m door het Arenberg park waren de ingrediënten.
Tine kon er op zaterdag spijtig genoeg niet bij zijn waardoor ik ook eens met de hoofdprijs naar huis mocht.
Na de wedstrijd trokken Bram, Guy en ik naar Kerksken om de verjaardag van Jul te vieren. Hij werd de week voordien 2 jaar en mocht dus het feestvarken uithangen.
Aangezien de mannen ’s avonds nog naar de voetbal trokken mochten we ineens bij Marieke en Pieter blijven slapen zodat we zondag weer rechtstreeks naar Leuven konden.
Om 6u op zondag ochtend had Jul al zin om buiten te gaan spelen maar dit enthousiasme was niet bij iedereen te bespeuren. Om 7u30 was zijn geduld helemaal op en kwam hij op ons bed gekropen, nog even ontbijten en toen moesten we weeral vertrekken met onze bootjes.


Door de niet al te hoge waterstand werd de wedstrijd door de binnenstad van Leuven gehouden. Deze keer was Tine weer van de partij en moest ik vrede nemen met de tweede plaats. De achterstand blijft zowat hetzelfde als op de vorige wedstrijden dus niets om ongerust over te zijn. Bij de mannen was het ook weer Maxime die met de eerste plaats ging lopen deze keer niet gevolgd door Guy maar door Bart en Daivy.
Volgend weekend vertrekken we al van vrijdag avond richting de Salm, een relax weekendje met de ouders van Guy in een chalet in de buurt van Coo en hopelijk kunnen we dan zondag op het BK fameus vlammen.

Geen opmerkingen: