donderdag 27 augustus 2009

Zomer

Eindelijk tijd voor een blogje want ondertussen is de zomer al een tijdje in het land en hebben we helemaal nog niet stilgezeten.

Eind juni trok ik als supporter en ‘hulp coach’ mee naar het EK wildwater in Valtellina, waar de Belgen enkele knappe prestaties lieten zien. Maxime ging naar huis met een 8ste plek op de classic en een fantastische 2de plek op de sprint. Guy mocht zeer tevreden zijn met zijn 20ste plaats op de classic en een 17de plaats op de sprint en Hans liet zien dat hij zijn selectie zeker waard was en werd 35ste op de classic en 37ste op de sprint. In ploeg werden ze zowel op de classic als op de sprint heel knap 7de. Davy blesseerde zich ter plaatse en moest noodgedwongen vanop de kant toekijken.



Begin juli stond Pieter (mijn schoonbroer) aan de start van de volledige Ironman te Zurich met als doel een ticket voor de Ironman in Hawaï te bemachtigen, en konden we het niet laten om voor een weekendje naar Zurich te trekken om te gaan supporteren. Zaterdag ochtend om 5u vertrokken Tine, Guy en ik dan richting Zurich. Na een korte verkenning van Zurich kropen we ’s avonds op tijd in ons bedje want zondag om 5u30 ging de wekker al weer. Om 7u ging de Ironman van start en we wilden geen seconde missen. Marieke en Jul waren toen als enkele uren wakker en onze vlaggetjes, fluitjes en ratels kon worden bovengehaald. Pieter zwom, fietste en liep de wedstrijd van zijn leven en werd uiteindelijk ongelooflijk knap 5de en 1ste niet professional. Hij werd ook 1ste in zijn age-group waardoor een ticket voor de Ironman in Hawaï dik binnen was. Een zeer geslaagd weekend dus al waren onze oogjes maar klein op maandag ochtend op het werk.




Midden juli trokken Guy en ik een weekje op vakantie. We verbleven enkele dagen aan de Mont-Ventoux de rest van de week aan het meer van Annecy. Zalig om een weekje met ons twee te luilekkeren, af en toe eens een toertje te fietsen, wat te zwemmen in het meer, terrasjes te doen, … Ook de tour konden we een dagje volgen tijdens de tijdrit in Annecy en dat was zeker de moeite waard.

Ondertussen zijn we weeral enkele weken aan het werk en zijn de lijnwedstrijden in volle gang.




Geen opmerkingen: